Fast frakt endast 119:- exkl. moms

Hem » Djurvård & Skötsel » Hälsovård » Klövvård » Bandagesax Universal Rostfri 20 cm

Bandagesax Universal Rostfri 20 cm

Artnr: 75-713
Lagerstatus: I Lager
Artikelnamn: Bandagesax Universal Rostfri 20 cm
96,25

Beskrivning

Bandagesax Universal Rostfri 20 cm

Den 20 cm långa saxen är tillverkad i rostfritt stål, vilket inte bara garanterar en lång livslängd utan också en problemfri rengöring och underhåll.

Saxens två blad är noggrant slipade och fria från tänder, vilket ger en ren och skarp klippning. Den speciella vinklingen mellan bladen och handtaget underlättar en säker styrning, så att du kan klippa klövbandage och andra material med stor precision och minimal ansträngning.

Produktbeskrivning

Denna Bandagesax Universal Rostfri 20 cm är en tillförlitlig sax för varje djurägare. Den är idealisk för att hantera klövbandage, och dess smarta design hjälper dig att klippa nära huden utan att skada djuret. Saxens ergonomiska handtag passar bekvämt i handen, och den balanserade viktfördelningen gör att du kan arbeta utan trötthet under längre perioder.

Tekniska Data

Egenskap Beskrivning
Längd 20 cm
Material Rostfritt stål
Blad 2 slipade, tandfria skärblad
Specialfunktion    Vinklade blad för enklare guidning

 

Denna bandagesax är en nödvändig utrustning för alla former av djurskötsel i den dagliga skötseln av djurens välbefinnande. Kerbls engagemang för kvalitet reflekteras i varje detalj av denna produkt, som är skapad för att hålla och presterar oavsett situation. Med denna sax för klövbandage blir arbetet med djuren inte bara enklare utan även mer effektivt.

Dokument

KreatursButiken VAT Popup Image
Välkommen till Kreatursbutiken.se
Vänligen välj om du vill handla som privatperson eller företag
Privat
(Inkl. Moms)
Företag
(Exkl. Moms)